Студирај бесплатно у Русији – инфо дан – уживо у Бањалуци

Студирај бесплатно у Русији – инфо дан – уживо у Бањалуци

Студирај бесплатно у Русији – инфо дан – уживо у Бањалуци

Размишљате да своје школовање наставите у Русији? Желите да постанете стипендиста Руске Федерације, али имате питања и недоумице у вези са условима и процедуром за пријаву?

СРП „Братство“ у сарадњи са Амбасадом Руске Федерације у БиХ организује уживо промоцију стипендија Владе Русије за основне, мастер и докторске студије.

Презентацију ће да одржи Анастасија Гајдаленок, представника Амбасаде Русије у БиХ. Презентацији ће да присуствује и стипендиста, Сандра Чихорић која ће из прве руке да вам пренесе искуства везана за апликациони процес и студије.

Позивамо ученике завршних разреда средњих школа, студенте Универзитета у Бањој Луци и све заинтересоване да присуствују промоцији.

Стипендија обухвата: 

 • плаћену школарину за студирање на програмима основних, мастер, докторских студија те програмима  повећања квалификације и краткорочних стажирања
 • стипендију у истом износу као што добијају руски студенти
 • мјесто у студентском дому

Гдје и када: 

 • формат – презентација уживо
 • уторак, 5. октобра у 18.00
 • наше просторије – Стари занатски центар Бања Лука (II спрат)

Због епидемиолошких мјера број мјеста је ограничен, а резервција мјеста је обавезна. Такође потребно је да са собом понесете маску коју је обавезно да носите током одржавања инфо дана.

7

Тренутно слободних места

25

Укупно доступно места

Резервишите мјесто тако што ћете испунити онлине формулар у наставку. После тога добићете на мејл потврду да сте се успјешно пријавили, тако да ОБАВЕЗНО проверите мејл. 

  Име и презиме (обавезно)

  Годиште (обавезно)

  Е-mail (обавезно)

  Број телефона (обавезно)

  Град (обавезно)

  Ваша порука или коментар (није обавезно)