Бањалука добила први акредитован испитни центар за руски језик у држави

Са задовољством и поносом можемо да кажемо да је Бањалука добила први акредитовани испитни центар за руски језик у нашој држави.

Као резултат дугогодишњег успјешног рада на учењу и промоцији руског језика, у оквиру наше организације у Бањалуци, отворен је први и једини акредитовани испитни центар за руски језик у држави.

Пројекат је реализован у сарадњи са Санкт Петербуршким Универзитетом (СПбГУ) уз подршку Амбасаде Руске Федерације у Босни и Херцеговини.

Први пут у нашој држави, љубитељи руског језика могу да полажу међународни испит из руског језика као страног (ТРКИ) и могу да стекну свјетски признати сертификат. Ово је веома значајно за све који желе да студирају и усавршавају се у Русији, као и за све који желе да раде у Русији или у некој од руских компанија код нас.

Сви заинтересовани могу да сазнају више информација о полагању испита у нашим просторијама у Бањалуци. Благовремено ће бити обавјештење о тачним датумима полагња испита који реализујемо у сарадњи са Санкт Петербуршким Универзитетом (СПбГУ).

Испити су у складу са Заједничким европским оквиром и кандидати могу да приступе полагању испита из сљедећих нивоа:

  • А1 ниво
  • А2 ниво
  • Б1 ниво
  • Б2 ниво
  • Ц1 ниво

Информације о тачним датумима полагња испита ће бити благовремено објављене.

Студирајте бесплатно у Русији, пријаве за академску 2022/2023 годину су у току, сазнајте више кликом   ОВДЈЕ   

Время говорить по-русски!