Москва, град који ће се уселити у ваша срца

Москва, град који ће се уселити у ваша срца

Москва, град који ће се уселити у ваша срца

За вријеме наставе руског језика Кенан је остварио најбоље резултате и самим тим добио прилику да проведе мјесец дана у руској престоници. Своје утиске из главног града нам преноси у наставку.

Боравак на Институту Пушкин започео је нову епоху у мом животу, епоха којој крај засигурно није близу. Љубав према руском језику и култури достигао је свој врхунац у периоду од тридесет дана. Трећи Рим, гдје свака улица прича своју причу, град који ће у срцима пробудити различита осјећања. Мјесец дана је без сумње недовољно да би се окусио живот Русије у потпуности, међутим сасвим довољно да свакоме пружи по нешто.

Настава на институту се одвијала интензивно, а градиво се примијењивало само неколико сати послије на улицама града. Стручан кадар ентузијастичних људи који вас на занимљив начин уче језику ће вам засигурно олакшати спремање и примијену градива. Москва, град који ће свој дио усадити у ваша срца.

Уколико је и твоја жеља да осјетиш дух Русије и упознаш њихову културу на правом си мјесту. Пријаве за курс руског језика су у току у Бањалуци, Београду и Сарајеву. Чекамо те.