Москва, љубав на сваки поглед

Москва, љубав на сваки поглед

Москва, љубав на сваки поглед

Јелена, један од наших предавача је боравила у Москви мјесец дана, а своје искуство нам преноси у наставку.

Похађање љетње школе  на једном од најпрестижнијих Инсититута за учење руског језика је прилика која се не пропушта.

Државни институт који носи назив великог руског пјесника и творца модерног руског језика, Александра Сергејевича Пушкина, изњедрио је разне образовне програме и стога нам пружио могућност похађања интензивне и квалитетне наставе језика у главном граду Русије.

Москва је град у којем вам никада неће бити досадно. Град у којем свака грађевина има своју историју, град могућности и град за свакога.  То је град са богатим умјетничким насљеђем и импозантном архитектуром која садржи карактер умјетничког дјела, али и обавља важну социјалну задаћу. Естетика и етика су овдје нераздвојиве компоненте.

Програм љетње школе нам је првентсвено био улазница за Русију, а касније и улазница у свијет умјетности и културе. Готово свим значајним руским писцима и умјетницима је посвећен неки музеј, улица или бар станица у метроу.  Москва, љубав на сваки поглед.

Уколико је и твојa жеља да осјетиш дух Русије и упознаш њихову културу на правом си мјесту. Пријаве на курс руског језика су у току у Бањалуци, Београду и Сарајевy. Чекамо те.