assistant1

Желимо свим заинтересованим да приближимо пословну комуникацију  на руском језику како би лакше дошли до запослења у некој од руских компанија и како би наше компаније што лакше успостављале привредну сарадњу са компанијама из Русије. Курс реализујемо у сарадњи са Амбасадом Руске федерације у БиХ. Тренутно смо једина оргаизација која на територији Републике Српске и БиХ организује наставу за пословни курс руског језика.

Циљ курса је да полазници савладају и усвоје правила пословне комуникације из области економије, бизниса, производње и трговине. Задатак курса је да формира навике пословне комуникацијие на руском језику.

Садржај курса: уводно – фонетски курс кроз десет тематских блокова који се највише користе у пословној комуникацији на руском језику. Комуникацијски захтјеви се односе на потребу комуникације са пословним партнерима , непосредно или телефоном, учешће у пословним разговорима, савјетовањима, наступима на презентацијама, прес конфернцијама , изложбама, разумјевању садржаја пословних писама, докумената, реклама, огласа, састављању пословних докумената, писама, пуномоћи, службених биљешки и молби. Курс је прилагођен особама које не посједују предзнање из руског језика.

Предавач је професорица са вишегодишњим искуством у раду на пољу пословне сарадње са руским компанијама.

Трајање курса је 2 мјесецa, Настава се одвија два пута седмично по 90 мин. у вечерњим терминима.

Котизација за цијели курс износи 180 КМ.  Могуће је плаћање у ратама.

Радимо у малим групама од 6 до  10 полазника.

За пријаву на курс испуните пријаву у наставку или пошаљите [email protected]  Уколико имате додатних питања ту је наш  контакт телефон 066/383 413

Име и презиме (обавезно)

Е-mail (обавезно)

Број телефона (обавезно)

Град (обавезно)

Ваша порука (није обавезно)