Семинар „Стипендије за студије у Русији и Украјни“

Семинар „Стипендије за студије у Русији и Украјни“

Друштво српско-руског пријатељства „Братство“ организује по први пут у Бањалуци семинар на тему „Стипендије за студије у Русији и Украјни“ (основне, мастер и докторске студије).

Квалитет универзитета, међународно признате дипломе, могућност студирања на више језика (руски, украјински, енглески) су загарантовани студентима.

Државе Русија и Украјина су покренуле пројекат у којем финансијски подржавају универзитете и учествују са 75% трошкова за стране студенте. Доступно је више од 300 смјерова на најчувенијим државним универзитетима уз плаћање само 25% трошкова наставе и смјештаја.

Учесници ће сазнати и о могућности да годину дана прије почетка студија похађају припремну годину, наставу руског или украјинског језика на универзитету на којем ће наставити одабране студије.

Семинар је отвореног типа и слободан је улаз за све заинтересоване. Семинар ће одржати Egida International, Центар за студентски и едукативни туризам, представник универзитета за регион Cрбије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македоније.

Датум: 17.11.2011. (четвртак)                              Мјесто: Правни факултет,Бања Лука
Вријеме: 18.00                                                                                сала 48, I спрат