Доминанте српске културе, школа србистике у Русији – ИНФО ЧАС

Доминанте српске културе, школа србистике у Русији – ИНФО ЧАС

Доминанте српске културе, школа србистике у Русији – ИНФО ЧАС

Филолошки факултет Московског државног универзитета М.В. Ломоносов, филолошки факултет Државног универзитета у Санкт-Петербургу, Институт славистике РАН и Српско – руско пријатељство „Братство“ позивају вас да учествујете у Првој научно-практичној школи србистике „Доминанте српске културе“, која ће се одржати у периоду од 8. до 13. новембра 2019. године у здању МГУ „Красновидово“ (Московска област).

Позив је отворен за студенте и постдипломце из Русије, Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Хрватске, који су се специјализовали у области српског језика, књижевности и културе, словенске филологије и историје Словена.

За студенте катедре српске филолофије МГУ и СПбГу, као и студенте слависте универзитета Србије, Хрватске, Бих и Црне Горе учешће у школи је бесплатно и укључује програм школе, смјештај, исхрану и организоване екскурзије. Путовање до мјеста одржавања школе и назад организују и плаћају учесници. Цјелокупан текст конкурса можете прочитати овдје.

Све заинтересоване за учешће у школи србистике у Москви позивамо на  ИНФО ЧАС  који ће се одржати 14. марта 2019. године, од 18 часова, у просторијама СРП „Братства“. Разговараћемо о детаљима конкурса и одговарати на сва ваша питања.Учешће на инфо часу је бесплатно, али због ограниченог броја мјеста пријаве су обавезне.

Да бисте се пријавили, молимо вас да попуните формулар у наставку

    Име и презиме (обавезно)

    Годиште (обавезно)

    Е-mail (обавезно)

    Број телефона (обавезно)

    Град (обавезно)