“Шта је Србија? – Србија је Русија!” – Молитвени скуп у Москви у знак подршке нашем народу на Косову и Метохији

“Шта је Србија? – Србија је Русија!” – Молитвени скуп у Москви у знак подршке нашем народу на Косову и Метохији

Неверни српски властодржци су издали завет Светог Цара Лазара и признали одвајање Косова од Србије, враћајаћи га у руке давних непријатеља православља – шиптара – доприносећи овим чином стварање Велике Албаније.

Овај молитвени скуп у Москви је знак подршке братском Српском народу на Косову и Метохији. Испуњавајући завет Христов о љубави према ближњем своме, ми усмеравамо своје тежње за правим духовним вредностима који су вечне и непролазне.

… али то се неће догодити јер ће се њима супротставити руски витези, руски часни ратници. Капетан морнарице, носилац ордена храбрости, Иван Отраковски, који је ратовао у Чеченији, који је на челу “Свете Русије”.

Поздрављам вас, браћо и сестре…

Мој духовник ми је рекао овакве речи: “Можда ће доћи време када ћеш остати сам. Ти се не бој, сине, Христос је са тобом! Један човек може преокренути цео свет.” Исте те речи су говорили наши Свети Оци – да једна бакица са иконом вреди много више од 200 здравих мушкараца који (само) узвикују реч Русија. Христос је с нама, чега да се бојимо!

Шта је Србија? – Србија је Русија.

Шта је Косово и Метохија? – Косово и Метохија је Србија.

Значи, Косово и Метохија је Русија.

Србија – то је руски народ.

Србија – то је тврђава Русије, значи у Србији се води рат против Русије који ми предајемо.

1999. године постојала је моћна држава Југославија са најјачом војском у Европи. Дошли су туђинци који су заузели срце Србије и почели да проглашавају своја права, да врше притисак на мирно становништво, да врше провокације које су подржали такозвани хуманисти и демократе Европе и Америке. И за трен Југославија је престала да постоји, предата од режима Јељцина, чија дечица су данас држављани Аустрије… који живе од нашег новца, од нашег народног богатства, које нисмо украли … (следи неразумљив део реченице приближним значењем:  ова опаска се односи на жидовски план… ?)

Шта ми видимо данас? Видимо да се то исто дешава у Ставропољу где људи који немају никаквих права на ту земљу, врше притисак уз аплаузе месних власти, руских становника ове земље, мене и вас. Шта ће се затим десити? Српски сценарио! НАТО ће се заузети за угњетене и несрећне агарјане које ћемо ми (као) угњетавати и у ствари, заузеће нашу земљу.

Ако се у најскорије време не ујединимо у удружења, заједнице, ако се не сакупимо и не заведемо ред на нашој земљи, пред нама ће бити свега два пута – када дођу непријатељи (а они ће доћи!) или ћемо стати са оружјем у рукама, а ако не будемо у стању да се објединимо и супротстваимо са оружјем у рукама, нас ће изводити на тргове и убијати… агарјани и хуманисти Европејци. А ми ћемо исповедати веру Христову! Запитајте се, да ли сте способни да издржите мучеништво за Христа?

Зато морамо испунит храмове православне и усрдно се молити Господу нашем да он уклони (праведни суд?) од руског народа. Да се обједињујемо, да почнемо да терамо фашисте, других речи нема за оне који убијају мирне житеље који живе на исконској својој земљи.

С нама Бог, браћо и сестре, и победа ће бити уз нас.

Нека вас чува Господ!

 

 

 

 

Текст и фотографије су преузете са пријатељског сајта  СРБског ФБРепортера