У шест корака успешно до студија у Русији

У шест корака успешно до студија у Русији

У шест корака успешно до студија у Русији

Наша организација већ девет година успешно ради на промоцији стипендија за одлазак на студије у Русију.

Као резултат дугогодишњег рада, заинтересовани за студирање у Русији могу да добију све потребне информације на једном месту. Заједно пролазимо кроз све кораке са циљем да успешно аплицирате за студије у Русији.

У шест корака успешно до студија у Русији:

  1. информације о програму стипендија
  2. помоћ и сугестије при испуњавању апликације
  3. превод потребне документације
  4. медицински преглед
  5. учење руског језика
  6. дочек у Москви од МКПР тима

У наставку ћемо појаснити сваку од ставки:

  1. Информације о програму стипендија

У редовном термину консултација, бесплатно ћете моћи да добијете све потребне информације о програму стипендија Владе Русије и одговоре на Ваша питања и недоумице. Све што је потребно јесте да дан раније најавите Ваш долазак.

  1. Помоћ и сугестије при испуњавању апликације

Наш тим ће Вам бесплатно помоћи да испуните апликацију за програм стипендија и указати Вам на најчешће грешке кандидата. Све што је потребно јесте да дан раније најавите Ваш долазак у редовном термину консулатација.

  1. Превод потребне документације

Као резултат дугогодишњег успешног рада, успоставили смо сарадњу са угледним преводиоцима и судским тумачима за руски језик из Београда, тако да уз повољне цене и квалитетну услугу можете код нас да преведете сву потребну документацију на руски језик.

  1. Mедицински преглед

С обзиром на дугогодишњи успешан рад на овом пољу, успоставили смо сарадњу са угледним здравственим установама из Београда, а то су MediGroup и Bel Medic. Сви наши чланови имају посебне повољне услове за обављање прегледа у овим здравственим установама на територији Београда.  На овај начин добићете квалитетан преглед и брзу услугу уз повољне цене.

  1. Учење руског језика

Наша организација већ девет година успешно организује опште  и специјализоване курсеве руског језика у региону и као резултат тога израсли смо у најквалитетнију регионалну школу руског језика.

За аплицирање за програм стипендија Владе Русије није обавезно знање руског језика, али да бисте се брже прилагодили новом говорном подручју и да бисте лакше могли да постигнете добре резултате током студија, препоручујемо свима који се одлуче за студије у Русији да савладају барем основе руског језика (А1 и А2 ниво), пре одласка у Русију.

Кандидати који имају знање руског на Б2 нивоу, могу да прескоче припремну годину за учење руског језика. На тај начин скратићете време студија за једну годину и имаћете знатно мање трошкове.

Припремна година је намењена свима који на студије у Русију долазе без адекватног знања руског језика.

  1. Дочек у Москви од МКПР тима

Московски клуб за подршку и развој (МКПР) делује као наша организациона јединица у Москви са циљем окупљања српских студената и младих стручњака у Русији и унапређења српско – руске сарадње. МКПР највећим делом чине студенти и млади стручњаци различитих профила који су дошли на студије у Русију и који су заинтересовани за унапређење српско – руске сарадње на пољу образовања и културе.

Чланови МКПР тима ће дочекати све студенте који долазе на студије у Москву и упутиће их у све најважније информације, које су од великог значаја свакоме ко долази на студије у Москву. Одмах по доласку, имаћете на располагању и наше студенте који су већ дужи временски период у Москви и који могу да Вам одговоре на сва Ваша питања из прве руке.

За све додатне информације стојимо Вам на располагању. Можете да нас позовете на 065 662 53 25 или пишете на мејл [email protected]