Бања Лука добила први акредитован центар за руски језик у држави

Бања Лука добила први акредитован центар за руски језик у држави

Бања Лука добила први акредитован центар за руски језик у држави

Са задовољством можемо да кажемо да је у оквиру наше организације у Бањалуци, као резултат дугогодишњег успјешног рада, отворен први акредитован центар за руски језик у држави.

Пројекат је реализован у сарадњи са Санктпетербуршким државним универзитетом (СПбГУ)  и Амбасадом Руске Федерације у Босни и Херцеговини.

Први пут у нашој држави, љубитељи руског језика могу да полажу међународни испит руског језика као страног и стекну свјетски признати сертификат. Ово је веома значајно за све који желе да студирају и усавршавају се у Русији, као и за оне који желе да раде у Русји или у некој од руских компанија у нашем региону.

Сви заинтересовани могу да полажу испит у нашим просторијама у Бањалуци. Испити су у складу са Заједничким европским оквиром и кандидати ће моћи да приступе полагању испита из сљедећих нивоа: А1, А2, Б1, Б2 и Ц1 ниво.

Информације о тачним датумима полагња испита ће бити благовремено објављене на нашем сајту. Пријаву за полагање испита можете да испуните  ОВДЈЕ

Вријеме је да научите руски уз најбоље услове, уз попуст од 40% и бесплатне уџбенике. Упис на све нивое је у току, сазнај више о курсевима за одрасле  ОВДЈЕ а о курсевима за дјецу ОВДЈЕ 

Учите са најбољима, јер само код нас можете да:

  • учите уз попуст од 40% и добијете бесплатне уџбенике
  • добијете свјетски признат цертификат, 
  • бесплатно да похађате љетњу школу у Москви, сазнај више  ОВДЈЕ  
  • добијете све информације о студирању у Русији
  • добијете приступ онлајн библиотеци СПбГУ 

Издвојите минут и пружите допринос истраживању о статусу руског језика код нас, сазнај више  ОВДЈЕ